Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 953 συνταγές
Κεφτεδάκια γαλοπούλας με τσίπουρο και κάρι, H απολογία της γαλοπούλας - super σαλάτα με γαλοπούλα, Στριφτάρια γαλοπούλας... με ότι περίσσεψε από τη γαλοπούλα των Χριστουγέννων!, Κεφτεδάκια γαλοπούλας στο γκριλ με σάλτσα μπίρας, Κεφτεδάκια Γαλοπούλας Με Λαχανικά!, Κεφτεδάκια Γαλοπούλας με Πέστο
Υλικά: Για 4-6 άτομα ½ κιλό κιμά από στήθος γαλοπούλας 1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 ματσάκι ξερό βασιλικό 1 ή 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: sidagi.grΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζεύει γύρω του την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί πρόσωπα αγαπημένα και παρέα να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦάε αυτό ΘΕΡΜΙΔΕΣ:296 (ανά μερίδα 271γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 8,2γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 26,7γρ. ΛΙΠΟΣ: 17,5γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 1.7γρ. Χοληστερόλη: 403,4mg Κορεσμένο λίπος:[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌχι, φωτογραφία δεν έχω γιατί μας πρόλαβαν οι εξελίξεις... δηλαδή το φαγοπότι και η αλλαγή της ώρας! Πρωτοχρονιά και τα πιάτα πρέπει να είναι άκρως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια συνταγη για διαβητικους αλλα και οσους κανουν δίαιτα. Τι χρειαζόμαστε: 750 γρ στηθος γαλοπουλας 1 πακετο μανιτάρια φρεσκα ή 2 βαζακια του εμποριου 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Κιμάς γαλοπούλας 600 γρ Κρεμμύδια 2 μέτρια Σκόρδο 1 σκελίδα Αυγά 2 Φρυγανιά τριμμένη 100 γρ Μπέικον 3 φέτες Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας Φρέσκος[...]
Πηγή: chefoulis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι σαν την γέμιση της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας που αγαπούν όλοι περισσότερο από την γαλοπούλα.... Τι χρειαζόμαστε: 3 κομμάτια μεγάλα συκώτι 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κατσίκι Διαφημίσεις 1½ κιλό κατσικίσιο μπούτι 2 μαρούλια 1½ κιλό φρέσκα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr