Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Προετοιμασία: Η σφολιάτα διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη. Το μείγμα μανιταριών μπορεί να φτιαχτεί δυό μέρες πριν. Η κρέμα των τσίκορε/πορτσίνι[...]
Πηγή: pandespani.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην Ελλάδα ελάχιστες ποικιλίες καλλιεργημένων μανιταριών φθάνουν στην αγορά, αν και τα άγρια ελληνικά μανιτάρια δεν έχουν να ζηλέψουν σε νοστιμιά και φινέτσα[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 3 φιλετάκια χοιρινά 300 γρ. περίπου το καθένα, 18 φέτες προσούτο, 60 γρ. (1/2 φλ. περίπου) ασπρισμένα αμύγδαλα, 3/4 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ για 4 άτομα 1 κουνέλι (μέχρι 1 1/4 κιλό) τεμαχισμένο, 1 μικρή χούφτα (15 γρ.) αποξηραμένα μανιτάρια πλευρώτους (porcini ή cèpes, δες σημείωση ), 1 μικρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 κιλό μανιτάρια κουμπιά (καθαρισμένα και κομμένα μόνο αν είναι πολύ μεγάλα) 1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους (καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤώρα αν νομίζετε ότι ξανανακάλυψα την πυρίτιδα, κάνετε απλώς λάθος. Το κεφτεδάκι είναι μεγάλη εφεύρεση και μάλλον μαζί του έχουμε παραγνωριστεί, τόσα χρόνια[...]
Πηγή: pandespani.comΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: pandespani.comΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα (όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑ υτή η εποχή είναι η χειρότερή μου από Σεπτέβρη (αντε τέλος Αυγούστου) που ξεκινά το κυνήγι ώς τα μέσα του Απρίλη. Σύζυγος κυνηγού η δόλια, έρχομαι πολύ συχνά[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr1 κύβος ζωμός βοδινού 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλέτο, περίπου 225 γρ. η καθεμία 2 πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧειμώνιασε ...το καταλάβατε;;; Κρύο, μουντός καιρός, βροχή, αέρας... όλα αυτά με οδηγούν στον τραχανά! Τον τραχανά τον έχω πάντα συνυφασμένο με το χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr650 γρ. πέννες 200 γρ. porcini secchi (αφυδατωμένα μανιτάρια ποικιλίας Boletus edulis) 220 ml χλιαρό νερό 1,5 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 μέτριες ντομάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ Κλασσικη συνταγη για ψαρονεφρι, νοστιμη, ευκολη και γρηγορη. Χρησιμοποιησα 3 ειδων μανιταρια για περισσοτερη νοστιμια, μπορειτε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500γρ. μανιτάρια λευκά 500γρ. μανιτάρια πλευρώτους 30γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ Υλικα για 25 μπιφτεκακια : 500 gr μοσχαρισιο κιμας απο σπαλλα, 1 φλυτζανι του τσαγιου τριμμενη φρυγανια, 150 ml γαλα χλιαρο, 2 κουταλιες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ριζότο είναι το κατεξοχήν soul food. Χυλωμένο, ζουμερό, μαλακτικό, n γεύση του είναι ακαταμάχητα σέξι. Η παρακάτω συνταγή είναι από τον βορρά της Ιταλίας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami