Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Ψαράκι σήμερα, υγιεινό και νόστιμο! Σαργός ή λαβράκι, με ωραίο λευκό και κρουστό ψαχνό κρέας, από τα καλύτερα ψάρια της ελληνικής θάλασσας. Στην εκδοχή αυτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.comΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι!" μού λεγαν ανέκαθεν οι οικείοι μου. Δεν θα τους διαψεύσω... όμως τι να κάνουμε; Έχω αρχίσει να νιώθω τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψητό λαβράκι σε κρούστα αλατιού αλλά και οποιοδήποτε σχεδόν ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ 1 μεγάλο τονάκι βάρους περίπου 1500-1800 γρ. (το δικό μου ζύγιζε 1650 γρ.) 1 μέτριο λεμόνι σε φετάκια αλάτι λίγο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: e-sofia.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛούτσοι ψητοί στο φούρνο με λευκό κρασί και λαχανικά Οι λούτσοι ψητοί στο φούρνο έχουν στην λευκή, καθαρή τους σάρκα την νοστιμιά του λαβρακιού. Είναι όμως,[...]
Πηγή: pandespani.comΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.gr