Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
Στα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr175 γρ. αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο αλάτι και πιπέρι τριμμένο μοσχοκάρυδο 500 γρ. πατάτες βρασμένες, και λιωμένες Για το σερβίρισμα: 25 γρ. βούτυρο 25 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη αλλά εγώ κοιτάω αυτο το 2013 και δεν το πιστεύω! Φτάσαμε όμως και σήμερα θα σας προτείνω μερικά πιάτα σε περίπτωση που γιορτάσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη αλλά εγώ κοιτάω αυτο το 2013 και δεν το πιστεύω! Φτάσαμε όμως και σήμερα θα σας προτείνω μερικά πιάτα σε περίπτωση που γιορτάσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grφωτογράφος:Στέφανος Πάσχος Μια προσπάθεια διασκευής της παραδοσιακής συνταγής, όπου ψήνουμε σε φούρνο με ξύλα μια ολόκληρη νύχτα. Υλικά 1 μικρό αρνί ή κατσίκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό συκώτι χοιρινό 2 νεφρά χοιρινά 1/2 κιλό κρέας χοιρινό από κομμάτι με λίπος 1 κομμάτι σπλήνα χοιρινή 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: sidages.grΗ φωτογραφία βέβαια είναι απο τη πέρσι το Πάσχα που έκανα αυτό το πιάτο. Ιδιαίτερος μεζές φίλοι μου, θα το κάνω και φέτος μαζί με τους τζιγεροσαρμάδες. Όπως[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά : Για συνοδευτικό στα μακαρόνια 1/2 κg κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κg συκώτι αρνιού 1 κρεμμύδι ξερό 2 ντομάτες 1 κουταλιά ζάχαρη Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι από το εστιατόριο "Πριγκηπονήσια" και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο "72 Σεφ της Θεσσαλονίκης προτείνουν". Την έχω κάνει πολλές φορές σε τραπέζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά αρνίσιο ή (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη 3 φέτες ψωμί μουλιασμένες στο κρασί 1 αυγό αλάτι - πιπέρι-μπόλικο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠαραδοσιακό, νόστιμο, οικονομικό, εύκολο! Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό για σήμερα, από τα αγαπημένα μας. Το πιάτο αυτό το φτιάχνουμε στην Κρήτη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr