Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Καλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.grΘέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις Κυριακές τα καλοκαίρια σπάνια τρώμε στο σπίτι. Συνήθως πάμε κάπου για μπάνιο και εκεί κοντά τρώμε κιόλας. Σήμερα (και όσο υπάρχουν ακόμα διαγωνίσματα) ο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα διαφορετικά παρασκευάστε τη δική σας ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 μεγάλες πατάτες 1 κουτί γάλα 500[...]
Πηγή: sidagi.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠρασινη ωμη σαλατα για αποτοξινωση απο την κρεατοφαγια και οχι μονο. Τι χρειαζόμαστε: Φυλλα απο μαρουλι, λολα, σαλατα, αις μπεργκ, σπανακι, ροκα Πρασινο μηλο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ χειμώνας καλά κρατεί. Οι σούπες το ίδιο. Η σελινόσουπα εν ό,τι πρέπει πάντως. Εν τζιαι η εποχή του τωρά. Τζιαι, το "κακό" είναι πως όταν αγοράσεις ένα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΠροσοχή ..... Δυναμίτης! (Με “χθεσινό” ψωμί, ελαιόλαδο, αλλαντικά, αυγά και πιπεριές) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για τη γαλοπούλα 1 φιλέτο από στήθος γαλοπούλας μαζί με το παραφίλετο βάρους 1,5 κιλό περίπου αλάτι / πιπέρι λίγο ελαιόλαδο φρέσκο θυμάρι 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami…για τη σάλτσα των φασολιών και του πράσου 250 γρ ξερά λευκά φασόλια 2 πράσα 200 γρ κοντοσούβλι, σε σχετικά χοντρά κομμάτια 2 μέτριες πατάτες 4 κ.σ. παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά λάχανο | ρύζι αρμπόριο | γαρίδα | κρόκος Διαφημίσεις 150 γραμ. γαρίδες 1 σφηνάκι ξίδι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 κιλό σπανάκι φρέσκο (έτοιμο, καθαρισμένο, συσκευασμένο στο τμήμα μαναβικής των σούπερ μάρκετ) ή κατεψυγμένο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr