Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο χοιρινό κότσι έχει την τιμητική του στο γιορτινό τραπέζι (για παράδειγμα τα Χριστούγεννα) αλλά μπορείτε να το ετοιμάσετε για ένα γερό τραπέζωμα σε φίλους,[...]
Πηγή: supersyntages.grΥλικά 1 κιλό ψαρονέφρι (2 ή 3 μπαστούνια) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού μαυροδάφνη 1/4 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας ή κρέατος αλάτι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 μπριζόλες μοσχαρίσιες -1 κιλό πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα - αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ -1 κούπα μαυροδάφνη -6[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr1 κιλό ψαρονέφρι (2 ή 3 μπαστούνια) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού μαυροδάφνη 1/4 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας ή κρέατος αλάτι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: argiro.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για το αρνί 1 καρέ αρνιού 30 γρ. μουστάρδα ντιζόν 100 γρ. ψωμί του τοστ Φρέσκα μυρωδικά 30 γρ. παρμεζάνα 30 γρ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο Αλάτι Πιπέρι Για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 3 ώρες Υλικά: 1 κ οτόπουλο ή γαλοπούλα 6 πατάτες 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κ. σ. μουστάρδα 1 λεμόνι χυμό[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Μαγειρέματος: 40-50 λεπτά Για την γέμιση: 1 συκωταριά αρνίσια 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 500 γρ. ρύζι γλασέ 1 λίτρο νερό 200 γρ. κεφαλογραβιέρα σε[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com