Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Ιούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr7 συμβουλές υγείας και διατροφής που μας κάνουν νέους Ακολουθούν μερικά απλά βήματα υγείας και διατροφής, για να ζούμε καλύτερα και περισσότερο. Νιώστε[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΝοστιμότατες και τραγανές κροκέτες με αρωματικά χόρτα για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο! Διαλέγουμε φιλέτα παστού βακαλάου με αρκετό κρέας, αφαιρούμε το δέρμα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πριν από ένα μήνα έφυγε από τη ζωή ο – έως τότε – γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, όλοι αναρωτήθηκαν πως κατόρθωσε η Μπέσυ Κούπερ να γιορτάσει[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠαχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο Μεταίχμιο μας έστειλε πριν λίγο καιρό το βιβλίο της Γωγώς Παπαδιονυσίου, ευρύτερα γνωστή ως MamaTsita, το Μαγειρεύω Εποχές . Είχα χρόνια να προσθέσω βιβλίο[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grΠανελλαδική Έκθεση Κρασιού γίνεται στις 19 και 20 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. www.oinotelia.gr Και μιας και μιλάμε για κρασί, αν βρεθεί στο δρόμο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr