Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
.....με αυγολέμονο ή με κρέμα ??? Λατρεμένο φαγάκι για όλους στο σπίτι. Όταν το φτιάχνω όμως πρέπει να έχω πολύ χρόνο γιατί όπως θα δείτε πιο κάτω η ποσότητα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ρολό κιμά μπορούμε να το γεμίσουμε με διάφορα. Αυγά βραστά, καροτάκια ή άλλα λαχανικά, τυριά διάφορα ….φαντασία και όρεξη να’ χουμε. Καιρό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο σημερινό φαγητό, όση είναι η απλότητα, άλλη τόση είναι και η νοστιμιά του! Λίγα υλικά, εύκολο και νόστιμο. Το πρωτοδοκίμασα στην Ηλεία πριν κάποια χρόνια,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοιός θέλει ομελέτα ??? για σηκώστε χεράκια !!!!!!!! Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν του αρέσει? Η ανάρτηση αυτή βγήκε πολύ αναλυτική κατόπιν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr* Για τον βουλωμένο νεροχύτη σας ρίξτε στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στην συνέχεια 1 φλιτζάνι ξύδι. Βάλτε την τάπα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμόσαστε την γουρουνοπούλα που είχαμε φτιάξει στη γάστρα? Όπως είχα αναφέρει τότε, την είχαμε συνοδεύσει με κάποιες ιδιαίτερες πατατούλες, που τα αρώματα τους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, προτιμώ να μαγειρεύω τα κρεατικά ή τα ψαρικά μου ψητά ή βραστά, γιατί γίνονται πιο ελαφριά και πιο υγιεινά. Μια τέτοια συνταγή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΡολάκια κιμά γεμιστά με κρεμμύδια, πιπεριές και τυράκι. Το κλασσικό βραστό αυγό δεν θέλησα να το παραλείψω, αν και μπορούσα, αυξάνοντας την υπόλοιπη γέμιση.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr