Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά αρνί: 1 περίπου στα 10 κιλά αλάτι και πιπέρι: μια χούφτα σπάγκος για το ράψιμο και σύρμα λεπτό Εκτέλεση Πλένετε πολύ καλά όλο το αρνί και ιδιαίτερα[...]
Πηγή: icookgreek.comΣυνταγη απο τους αρματωλους και κλεφτες της ΗΠΕΙΡΟΥ Τι χρειαζόμαστε: Ενα ολοκληρο αρνι το δερμα του αλατι πιπερι 3 σκορδα φρεσκα θυμαρι 10 κουτσουρα ξυλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συκώτι προσφέρει στον οργανισμό πολλά θρεπτικά συστατικά... Είναι νομίζεις τυχαίο που σε κυνηγούσε η μαμά όταν ήσουν μικρή να το φας; Εμείς σου βρήκαμε μια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (3 μερίδες) : 6 σκέπες (από κοιλίτσες είναι σαν μεμβράνες με νευράκια) αρνίσιες (ο καλός χασάπης πάντα έχει...) 1 φλ. ρύζι 1 φλ. κομμένα σε μικρά[...]
Πηγή: yumyum.gr2 κοιλιές αρνιού (πατσάς ) Εντεράκια αρνιού 1 κεφαλάκι 1 μπόλια 2 αυγά Αλάτι Λεμόνια Χυμό ενός λεμονιού 4,5 φύλλα σέλινου Πλένετε τον πατσά καλά , τον γυρίζετε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ παλαμίδα είναι το πιο εύκολο ψάρι όσον αφορά το καθάρισμα, καθώς δεν έχει λέπια. Τι χρειαζόμαστε: Παλαμίδα Ντομάτες Κρεμμύδι-α Σκόρδο Πιπεριά-ές Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά αρνίσιο μπούτι (που έχετε ζητήσει από το χασάπη σας να του αφαιρέσει το κόκαλο) 8-10 πατάτες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο Φρέσκο δεντρολίβανο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 ½ κιλό πατσά μοσχαριού ( πόδια ή κοιλίες ) 4 λίτρα ζωμό μοσχαριού Λίγη ρίγανη 8 σκελίδες σκόρδο πιπέρι αλάτι θυμάρι Εκτέλεση: Πλένουμε και[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grYou are here: Home / παραδοσιακά / Πατσάς Κεφαλλονίτικος 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Πατσάς Κεφαλλονίτικος Υλικά 1 κιλό πατσά (κοιλιά) 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια όσους αγαπούν τον πατσά, μια διαφορετική εκδοχή που έρχεται από παλιές εποχές... Πατσαδάκι από μοσχαρίσια ή αρνίσια κοιλιά, γιαχνιστό με κρεμμυδάκι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ψαρικά Διαφημίσεις 1 Κέφαλος τουλάχιστον 1 κιλό ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr