Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύ σημαντικό όργανο για την ψυχοσωματική μας υγεία είναι το συκώτι μας. Το συκώτι είναι το καρμπιρατέρ του σώματος. Από εκεί περνούν και διυλίζονται τα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌταν συζητάμε για το θέμα της υγιεινής διατροφής μετά από τα 50, το ασβέστιο έρχεται συχνά στο προσκήνιο. Είναι σίγουρα απαραίτητη η κατανάλωση τροφίμων[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤελικά το αδυνάτισμα μπορεί να γίνει... νόστιμη υπόθεση. Η ανάγκη για αδυνάτισμα και καύση λίπους γίνεται πιο έντονη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου θα[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΓειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ σταδιακή μείωση της οστικής πυκνότητας και της αντοχής ονομάζεται αρχικά οστεοπενία και αργότερα οστεοπόρωση. Η μείωση της οστικής πυκνότητας κάτω από κάποιο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕπιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος, medlabnews.gr Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ υγεία της καρδιάς περνάει από το στομάχι. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί, όταν δεκάδες έρευνες επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό αυτόν του Ιπποκράτη; Εμείς από τη[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΤο λαρδί ή γλίνα, είναι ένα εκλεκτό ζωικό λίπος, που για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στην ανθρώπινη διατροφή. Παραδοσιακό μαγειρικό λίπος σε πάρα πολλές χώρες[...]
Πηγή: caruso.gr