Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Τα παιδιά μεγαλώνοντας χρειάζονται περισσότερη ενέργεια και ποικιλία από τροφές ώστε να πέρνουνε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Αυτό θα τους[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/03/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι στο φούρνο Ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, που μας[...]
Πηγή: sintayes.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.gr250 γρ. κριθαράκι μέτριο ΗΛΙΟΣ 150 γρ. λουκάνικο ριγανάτο SARY 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC 100 ml. λευκό κρασί 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΠικάντικο το σημερινό μας γιουβετσάκι! Ο καλός μου το λάτρεψε, παρότι δεν πολυτρώει τα ζυμαρικά. Του αρέσουν όμως τα πικάντικα φαγητά. Έτσι προσθέτοντας όλα τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα! Ελπίζω να περασατε όλοι ενα πολύ ομορφο σαββατοκύριακο! Ηρθε η ωρα για τις προτάσεις για την εβδομαδα που μας ερχεται: Δευτέρα: Αρακάς Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κατάλληλο για βραστό, κομμένο σε μεριδες 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 2 μέτρια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.grΦαγητό που το ετοίμασα χωρίς να το πολυσκεφτώ. Απλά έτυχε και πέτυχε. Σχεδίαζα να κάνω κάτι με φιλέτο κοτόπουλο αλλά ξεπάγωσα λάθος κρέας. Μια χαρά όμως[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικα για τα μπιφτεκια 1/2 κιλο μοσχαρισιο κιμα 1/3 κουπας τριμμενη φρυγανια 1 μικρο κρεμμυδι τριμμενο 1 αυγο 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο αλατι πιπερι ριγανη[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά ½ κιλό κριθαράκι χονδρό 1 μεγάλο ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 200[...]
Πηγή: icookgreek.com