Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Από τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και[...]
Πηγή: funkycook.grΑπό τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Γλυκόξινο χοιρινό με λαχανικά εποχής και μαρμελάδα δαμάσκηνο Μια από τις συνταγές που είναι τόσο εκπληκτικά προσαρμόσιμες στην[...]
Πηγή: funkycook.grΤο βινσάντο της Σαντορίνης είναι παραδοσιακό γλυκό κρασί ανήκει στην κατηγορία των κρασιών Ονομασίας Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητος (ΟΠΑΠ Σαντορίνης).[...]
Πηγή: funkycook.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΈνα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]
Πηγή: funkycook.grΗ καρδιά της Νέας Ελληνικής Κουζίνας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας, “κλεισμένη” στο πανέμορφο νεοκλασικό και φυσικά αναφερόμαστε στο Aleria! Ανοίγοντας την[...]
Πηγή: funkycook.grΗ τελευταία ημέρα του Αυγούστου σηματοδοτεί επίσημα το πρώτο αντίο του καλοκαιριού, κάτι που δεν αρέσει σε κανένα, όμως μια στιγμή… το The post Τάρτα με[...]
Πηγή: funkycook.gr