Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Ψαρονέφρι µε δαµάσκηνα και κρασί | Συνταγή | Argiro.gr, Ψαρονέφρι με κρεμώδη σάλτσα κρασιού, χειμωνιάτικα φρούτα και πούρε | Συνταγή | Argiro.gr, Ψαρονέφρι με πουρέ κάστανο | Συνταγή | Argiro.gr, Ψαρονέφρι με ροδάκινο, ροκφόρ και φασκόμηλο συνταγή από Το πνεύμα της, Ψαρονέφρι με δαμάσκηνα, Ψαρονέφρι µε δαµάσκηνα και κρασί
Η σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]
Πηγή: caruso.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να χαλαρώσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔημιουργήστε τη δική σας μικρή συλλογή από αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητές τους χρησιμοποιώντας τα είτε στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 4 λουκάνικα αγριόχοιρου (ή και άλλα) 4 φραντζολάκια 1 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά ή ανανά κονσέρβας στραγγισμένο από το σιρόπι του 2 –3 κ.σ. κόκκινη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο οδοιπορικό όμως στη Σερβική πρωτεύουσα είχε και γευστικές δοκιμές καθώς και shopping ή window shopping, σε μαγαζιά τροφίμων. Θα έλεγα πως η τοπική κουζίνα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσάς αλήθεια; Γιατί για μένα πιστεύω να είναι ξεκάθαρο πια... Χριστούγεννα σημαίνουν παιδικές φωνές που χαίρονται με το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜε τον όρο Chutney όπως έχω ξαναγράψει εννοούμε τις γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ, που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔημιουργήστε τη δική σας μικρή συλλογή από αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητές τους χρησιμοποιώντας τα είτε στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦέτος δεν έφτιαξα πολλά γιορτινά γιατί απλά θα λείπουμε! Έτσι εκτός από πιάτα και γλυκά από άλλα blogs έχω να σας προτείνω κάποια πιάτα που θα σας βγάλουν[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε μενταγιόν 12 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς το κουκούτσι 3/4 φλιτζ. κόκκινο κρασί 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.gr500 γρ. ψαρονέφρι ( κομμένο σε 4 φέτες χοντρές μενταγιόν) 300γρ. μανιτάρια σε φέτες (φρέσκα) 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο 1 μικρό[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.com