το καλυτερο μιλφειγ | ογκρατεν+αργυρω | syntagh gia glyko me mpiskota | kalokairina gluka me pagwto | παγωτο μπαναν χωρις παγωτομηχανη | φανουροπιτα+αργυρω | σαλτσα+μουσταρδας+ | κρεμα με σοκολατα και μπισκοτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γλασο γκαραμ ψιχα

Βρέθηκαν 16 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο σε μελιτζάνα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Τι να δοκιμάσω στην Ξάνθη. Τι να πάρω.

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στην Ξάνθη, ήρθε η ώρα να σας πω τι δοκίμασα. Κατ'αρχήν, ό,τι έφαγα, ήταν εξαιρετικό! Παρόλο που κάποιες φορές φάγαμε αργά ή πολύ, τα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ζυμαρικά στο φούρνο με κρέμα γιαουρτιού

Εύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ; Κρεατικά- Αρνί, Κατσίκι

Τα αρνοκάτσικα παραδοσιακά από την αρχαιότητα νοστιμίζουν τα Κυριακάτικα μεσημέρια με την οικογένεια και τους φίλους μας. Ας θυμηθούμε μαζί μερικές συνταγές.[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
Σις κεμπάμπ με χαλούμι και μακαρονοσαλάτα με[...]

Για το σις κεμπάμπ χαλούμι 400 γρ. χαλούμι μικρά μανιτάρια ντοματίνια 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες[...]

Πηγή: argiro.gr
Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Το μενού μας!!! 03/07 - 09/07

Και πάλι εδώ,πιστοί στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού! Και μην ακούσω κανέναν/καμία να παραπονιέται για την ζέστη των τελευταίων ημερών.... Καλοκαίρι δεν[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Φρικασέ σόγιας με αντίδια

Υλικά : 110 γρ. ξερά κεμπάπ σόγιας 750 γρ. αντίδια ή μαρούλια, ζωχούς κ.α. 5 μικρά πράσινα κρεμμυδάκια ή 3 μεγάλα ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Vegan κινέζος σε δίαιτα! συνταγή από tetei

100 γρ. σόγια κεμπάπ (σφουγγαράκια) 500 γρ. ντομάτες ώριμες 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 λάχανο 0.5 κουνουπίδι 2-3 πράσινες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων: τα[...]

Το περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Scones με αρωματικό βούτυρο Πορτοκαλιού

Ξέρω εχω μέρες να φανώ. Αλλά η δικαιολογία είναι καλή. 2 Λέξεις. Χειμερινές-εκπτώσεις! Τώρα όμως που ψιλοτελείωσαν τα λεφτά λέω να συνεχίσω με το διαδυκτιακό[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
HÜNKAR BEĞENDİ (ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ) ♦♦ HÜNKAR[...]

HÜNKAR BEĞENDİ (ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΧΕΝΤΙ) Οπως θα καταλαβατε απο το ονομα του, το χιουνκιάρ μπεχιέντι (αυτη ειναι η σωστη προφορα, αν και εχει επικρατησει ως χιουνκι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy