Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 89 συνταγές
Εξαιρετικός μεζές που φτιάχνω πολύ συχνά, όχι μόνο με συκωτάκια πουλιών, αλλά και με το συκώτι από κουνέλι, άμα σας βρίσκεται –εμείς τρώμε κουνέλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 3 ώρες ΥΛΙΚΑ : 1 γαλοπούλα περίπου 4 ½ κιλά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα σε φετάκια 2 στίκ σέλερυ[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτό σίγουρα δεν το έχεις δοκιμάσει! Είναι σαν να ενσωματώνουμε τη γαλοπούλα - και για την ακρίβεια τη γέμισή της - με το χοιρινό! Μικρό γουρουνόπουλο με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε δυο - τρία αυγά μάτια ή μια απλή ομελέτα και μπόλικο ψωμί ο εργένης συνήθως καλύπτει την πρωινή πείνα του. Όταν όμως η καινούργια μέρα δεν τον βρίσκει[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΛίγοι, ή μάλλον ελάχιστοι, εργένηδες ανήκουν στη - ζηλευτή είναι η αλήθεια - κατηγορία ανδρών που τις ώρες της πείνας θα αρκεστούν σε λιτές λύσεις, όπως[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν θα έλεγα ότι το κουνουπίδι ήταν το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο λαχανικό, όμως τελευταία άρχισε να μου αρέσει πολύ. Από παιδί θυμάμαι τη δυσάρεστη μυρωδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίδα στο Νηστικό Αρκούδι ένα πολύ ενδιαφέρον γεμιστό ψαρονέφρι ! Αν δεν σας αρέσουν τα σύκα, δοκιμάστε δαμάσκηνα στη σάλτσα. Θα το δοκίμαζα επιτόπου, αλλά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 26/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με πατάτες γιαχνί στη κατσαρόλα Υπέροχα μελωμένα κεφτεδάκια και πατάτες γιαχνί[...]
Πηγή: sintayes.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr