Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 133 συνταγές
Σαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπερα! Αλλη μια εβδομαδα εφτασε στο τελος της και ηρθε η ωρα για τον εβδομαδιαιο προγραμματισμό. Εχουμε και λεμε λοιπόν: Δευτερα: Ψαρόσουπα Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλημερα! Ενα βροχερο σαββατοκυριακο φτανει στο τελος του, κι ηρθε η ωρα του προγραμματισμου της εβδομαδας που ακολουθει! Δευτερα: Σουπιές Κρασάτες Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κουνελάκια που βγαίνουν απο μια χαρτονένια αβγοθήκη, ξαφνιάζοντας ευχάριστα. Τι χρειαζόμαστε: ζαχαρόπαστα χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και γαλάζιο μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Χρ. Βενέρη (εφημ. ‘ΠΑΤΡΙΣ’ 17/5/11) Είναι το κάτι άλλο και πολύ διαφορετικό σε γεύση και άρωμα από τις κοινότυπες συνταγές για κουνέλι. Την εκτέλεσα και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπλό, εύκολο και νόστιμο. Υλικά : 1 κουνέλι 1,5 κιλό περίπου 4-5 ντομάτες τριμμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ποτήρι λάδι 500 γρ. κριθαράκι πιπέρι,[...]
Πηγή: greekmasa.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑπό τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.gr