Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Από την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ υλικά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 500γρ χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1 σφηνάκι ξύδι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grPin It Η μαμά μου πάντα τηγάνιζε το σνίτσελ με σιμιγδάλι, νομίζω γίνετε πιο τραγανό από την φρυγανιά. Υλικά 5 σνίτσελ χοιρινά 1 αυγό 1 κύβο κοτόπουλο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr