Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου,χρονιά δίσεκτη φέτος μην το ξεχνάτε....29/02! Κι ο Μάρτιος μας έφτασε....οι πρώτες λιακάδες έκαναν την εμφάνισή τους και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά: 1 φλιτζάνι του τσαγιού πληγούρι 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι (καυτερό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Για 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | ζωμός | πλιγούρι Διαφημίσεις για το φύλλο: 4 κούπες και λίγο παραπάνω αλεύρι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ σημερινή ανάρτηση δεν διεκδικεί δάφνες συνταγής. Μιά υπενθύμιση είναι, έτσι κάτι σαν μια ιδέα μετά την κρεατοφαγία του τριημέρου. ΥΛΙΚΑ: Εγώ προτιμώ το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια τη ζύμη 500 γρ. πλιγούρι ψιλό 700 ml ζεστο νερο 70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κύβο κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 κ.σ. ηλιέλαιο 2 κ.σ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: akispetretzikis.com*Αν χρησιμοποιήσετε γαλοπούλα θα χρειαστεί να βράσει ελαφρά για 20-25 λεπτά. ** Αν δεν χωράει στη γάστρα το φαγητό μας, χρησιμοποιούμε ένα κοινό ταψί και το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ (Για ένα ταψάκι 30 εκ.) Για τη ζύμη 2 κούπες πλιγούρι 1 πατάτα 1 κρεμμύδι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. κύμινο 1 κύβο κοτόπουλου 1/2 κ.γ. κανέλα 11/2 κ.γ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 μέτριο κουνέλι (1 3/4 κιλό περίπου) σε κομμάτια, ½ κιλό καθαρισμένα (3/4 του κιλού με φλούδα) κρεμμυδάκια για στιφάδο, 4-5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comTarhana Çorbası (Τραχανόσουπα) Εφτασε η εποχή να απολαύσουμε τον τραχανά που κλείνει μέσα του Αυγουστιάτικο ήλιο! Η τραχανόσουπα αναφέρεται σαν η πρώτη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr