Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 121 συνταγές
Θέλω να κλείσω τη χρονιά χαμογελώντας! Φέτος ειδικά, από καθαρή επιθυμία και άποψη, κι όχι γιατί τα βλέπω όλα ρόδινα, εννοείται, κάθε άλλο. Μπορείτε να το[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η γιαγιά μου η Κρυσταλλία και μου είπε οτι την φτιαχνουμε πολύ στην Αχαΐα. Οταν στο κτήμα της, τότε που ηταν παιδάκι και είχαν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ εύκολο και θρεπτικό ρύζι, που μπορεί να φαγωθεί σκέτο, είτε να συνοδέψει ιδανικά κρέατα με λευκές σάλτες ή σάλτσες λεμονιού. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 8 μεγάλα κρεμμύδια (άσπρα ή κίτρινα) σε χοντρές φέτες 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 3 φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. dry Sherry 1 lt. ζωμός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακό φαγητό που έφτιαχναν οι νοικοκυρές όταν ήθελαν να τιμήσουν κάποιον επισκέπτη ή κάποιο πρόσωπο. Νόστιμο, πολύ[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο 1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι 1 φύλλο δάφνης ξερό 2 ολόκληρα γαρίφαλα 3 ολόκληρα οσομπούκο 1,2 -1,5 kg συνολικά αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤόσα καλά λόγια είχα ακούσει για την περίφημη τηγανιά του Άκη, που δεν υπήρχε περίπτωση να μην την φτιάξω. Όσοι την έφτιαξαν είχαν να πουν τα καλυτερότερα,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι Διαφημίσεις 3 μέτρια πράσα, καθαρισμένα 6 κομμάτια (2,5-4 εκ. πάχος)[...]
Πηγή: toarkoudi.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} Συστατικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. χοιρινό κρέας χωρίς πολύ λίπος[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι λαχανοντολμάδες αλλιώς! Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : 35 - 40 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 1 ώρα, μαγείρεμα 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤα κεφτεδάκια γαλοπούλας είναι εξίσου νόστιμα με τα μοσχαρίσια κι αξίζει να τα εντάξεις στη διατροφή σου! Η δε σάλτσα μουστάρδας απογειώνει το πιάτο! Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΈνα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami