Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Το απόλυτο comfort food. Σιγοµαγειρεµένο µοσχάρι στο φούρνο µε σος από κόκκινο κρασί, ντοµάτες και γλυκιές κόκκινες πιπεριές. Μόνο και µόνο που το γράφω µου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comγιουβετσάκι με κόκκορα Πρώτη μέρα διακοπών στο εξοχικό και υποθέτω πως η πρώτη προτεραιότητα των «κανονικών ανθρώπων» είναι να βάλουν την πετσέτα τους στην[...]
Πηγή: pandespani.comμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.com12 κύρια πιάτα για χριστουγεννιάτικο μενού Τις μέρες που η θρησκευτική παράδοση συναντάει επισήμως τις πιο προσεγμένες γεύσεις, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος[...]
Πηγή: pandespani.comΦαγητό για κρύο εδώ τουλάχιστον άρχισε.... Εχθές νόμισα έβγαλα από την κατάψυξη μπριζόλες.Τελικά ήταν ζυγούρι,έτσι το μενού άλλαξε.... Πάμε να μαγειρέψουμε??[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΗ κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα φαγητό εύκολο και μεστό σε γεύση, σας έχω σήμερα. Άλλωστε είναι και της μόδας στην μαγειρική, η έκφραση "κριθαρότο"... αν κι' εμένα η η γιαγιά μου και η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.gr250 γρ. κριθαράκι μέτριο ΗΛΙΟΣ 150 γρ. λουκάνικο ριγανάτο SARY 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC 100 ml. λευκό κρασί 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr500 κιλό κιμά γαλοπούλας 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κεσεδάκι μανιτάρια ψιλοκομμένα 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας 1 κύβο κοτόπουλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Για 6-8 άτομα ) 3 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι με κόκκαλο, περίπου 2 κιλά, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 3 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες, 4 σκελίδες σκόρδα,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com