Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Μια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν έχει περίπλοκες σάλτσες αυτό το πιάτο! Ταλιατέλλες και Κρητικό ανθότυρο είναι τα συστατικά του!!Αλλά η νοστιμιά του είναι μεγάλη!και οφείλετε στο γεγονός[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΝα 'ναι καλά όλοι οι φίλοι και συγγενείς που μένουν σε επαρχία και κάθε φορά που μας επισκέπτονται μας φέρνουν το κάτι τις μας, γιατί οι καιροί που ζούμε έχουν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή! Τί ειρωνία!!! Εδώ στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί, συννεφιά, μουντάδα, ψιλόβροχο κι ένα, μάλλον, κρύο αεράκι που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr500gr απο ενα κοφτό ζυμαρικό(πέννες, αχιβαδακι ,φιογκάκια) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6 φλιτζάνια φρέσκο γάλα 1 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ τρίτη μου συνταγή για ψαρονέφρι γεμιστό, μετά το γεμιστό με λιαστή ντομάτα, πιπεριά και φέτα και το γεμιστό με ανθότυρο και σπανάκι ήρθε η ώρα για ένα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα καλοκαιρινό πιάτο για μερακλήδες!! Ρολλά μελιτζάνας μπορούμε να φτιάξουμε με διαφορετική γέμιση όπως : μοτσαρέλα, κεφτεδάκια, κρέας κοκκινιστό, ανθότυρο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr500 γραμμ. σελινάκι ή κοφτό μακαρονάκι 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαγειρεμένο ή ψημένο κρέας ή κοτόπουλο ή κιμά (εδώ χρησιμοποιούμε μοσχάρι κοκκινιστό που τυχόν[...]
Πηγή: argiro.grΜια πολυ γρηγορη πιτουλα με περισσευματα κοτοπουλου και οτι αλλο υπαρχει στο ψυγειο μας. Υλικά 8 πιτες τορτιγιας ή αραβικες μεσαιου μεγεθους ή ψωμι του τοστ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 3 αυγά 2 κεσεδάκια γιαούρτι με λίγα λιπαρά 200 gr ανθότυρο 200 gr φέτα ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας λίγο μπέικον ή[...]
Πηγή: greekcook.grΠεντανόστιμα , τραγανά τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια για όλες τις ώρες, για το σχολείο,για την εκδρομή για μπουφέ. Υλικά για τη ζύμη: 150 γραμ. βιτάμ 150[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΌταν οι μέρες και τα βράδια είναι τόσο ζεστά όσο τον τελευταίο καιρό, δεν διανοούμαι να μείνω στην κουζίνα πέρα από μερικά λεπτά. Οι καλοκαιρινές σαλάτες είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr