Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Για 2 άτομα 1 λωρίδα κρέατος από γαλοπούλα 1 λωρίδα κρέατος από αρνάκι ίδιου μήκους 1 λωρίδα κρέατος από χοιρινό ίδιου μήκους 1 σκέπη από αρνί ή κατσίκι Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΜια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΕίναι μέρες τώρα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου διάφορες γιορτινές συνταγές. Αλλά, από την άλλη, τι να σκεφτείς έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα! Για τους[...]
Πηγή: bostanistas.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΑντικαθιστούμε το κόκκινο κρέας με άπαχο λευκό κρέας γαλοπούλας, σερβίρουμε με γευστικά καραμελωμένα κρεμμύδια και δίνουμε στο burger άλλη διάσταση. Πάντα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑν βαρέθηκες τη γεμιστή γαλοπούλα, προτίμησε μια άλλη συνταγή που θα κάνει αίσθηση και θα απογειώσει το χριτουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Στήθος γαλοπούλας με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΆλλη μια συνταγή από τα αστερολιλά αγαπημένη και δοκιμασμένη! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος χοιρινός και μοσχαρίσιος 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζανάκι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥΛΙΚΑ 750 γρ. κιμά γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), 3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 5 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 200 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 130-150 ml νερό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ξίδι 1 πρέζα αλάτι Ελαιόλαδο Για τον κιμά 500[...]
Πηγή: megatv.com/cook