Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο πολίτικο φαγητό και η σημερινή ανάρτηση, το επονομαζόμενο χουνκιάρ μπεγιεντί, που ουσιαστικά πρόκειται για πουρέ μελιτζάνας με κοκκινιστό κρέας.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια μαγιά 1 ποτήρι νερού γάλα χλιαρό 1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο 1 ποτήρι νερό χλιαρό 3 κ.γ αλάτι 5 κ.γ ζάχαρη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr