παγωτο σοκολατα | συνταγες κολοκυθοκεφτεδες | κολοκυθοπιτα με φυλλο | συνταγη για καλαμαρακια | γλυκο ψυγειου ευκολο | χαλβας φαρσαλων συνταγη | mpakaliaros | τσιζκεικ με ζαχαρουχο | συνταγη για ταραμοσαλατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις παρμεζανα μοτσαρελα συκωτι μελασα

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαλομπριζόλας άπαντα: μέρος Δ’ - ψήσιμο στα[...]

Στη Μπαρμπεκιούπολη τα Σαββατοκύριακα μέσα από κήπους, ακάλυπτους και βεράντες βγαίνουν καπνοί και μυρωδιές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Οι μάχες μεταξύ[...]

Πηγή: pandespani.com

Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική –[...]

Στο προηγούμενο άρθρο της σειράς (Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική – Μέρος Γ’), είδαμε τις διαφορές στον τρόπο που μεταδίδεται η θερμική ενέργεια[...]

Πηγή: caruso.gr
Η Επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Μέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]

Πηγή: caruso.gr
Τι συμβαίνει καθώς μαγειρεύουμε κρεατικά σε[...]

Μαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]

Πηγή: caruso.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πως (και γιατί) δένουμε μια σάλτσα με αλεύρι[...]

Η τεχνική ρου (roux) είναι εξαιρετικά βασική στην Γαλλική μαγειρική και γενικότερα στην παρασκευή και το δέσιμο σαλτσών. Είναι η βάση της μπεσαμέλ, της σος[...]

Πηγή: caruso.gr
Η «δική της» μακαρονάδα με κανελομυζήθρα

Αυτή εδώ η μακαρονάδα είναι από τις αγαπημένες μου! Τώρα θα μου πεις, «ποια από τις μακαρονάδες σου δεν είναι αγαπημένη σου;» και θα έχεις και δίκιο καθώς[...]

Πηγή: mamatsita.wordpress.com
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
σπαλομπριζόλα - άπαντα: μέρος E’ - ψήσιμο στο[...]

Η μπριζόλα είναι το κατεξοχήν αγαπημένο φαγητό των ανδρών που σέβονται τα παντελόνια που φοράνε. Μέχρι και ανεπίσημη γιορτή Steak & BJ day (για την οποία θα[...]

Πηγή: pandespani.com
Αχ κουνελάκι, ξύλο που σου 'μελλε να φας

Η Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
η τέλεια μπριζόλα στα κάρβουνα | Caruso.gr

Στη Μπαρμπεκιούπολη τα Σαββατοκύριακα μέσα από κήπους, ακάλυπτους και βεράντες βγαίνουν καπνοί και μυρωδιές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Οι μάχες μεταξύ[...]

Πηγή: caruso.gr
Μαλακή και ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι |[...]

Η μπριζόλα είναι το κατεξοχήν αγαπημένο φαγητό των ανδρών που σέβονται τα παντελόνια που φοράνε. Μέχρι και ανεπίσημη γιορτή Steak & BJ day (για την οποία θα[...]

Πηγή: caruso.gr
Σκαλοπίνια αλ λιμόνε: Απλή, καθημερινή νοστιμιά[...]

Η συνταγή θα έπρεπε να ονομάζεται σκαλοπίνε αλ λιμόνε (scaloppine al limone) , αλλά ελληνοποίησα επίτηδες το όνομα στον τίτλο, για να την κάνω να φαίνεται πιο[...]

Πηγή: caruso.gr
Ενδεικτικό σχέδιο εισαγωγής στερεών τροφών

Ενδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μπερ (βούτυρο) κλαριφιέ & νουαζέτ: Τι, πώς και[...]

Αν δεν έχετε ακούσει για το μπερ κλαριφιέ (διαυγές βούτυρο) ή το μπερ νουαζέτ (βούτυρο φουντουκί) δεν είστε μόνοι και μην νιώθετε άσχετοι με τα περί μαγειρικής[...]

Πηγή: caruso.gr
Bιταμίνες- Βιταμίνη Β3 ή νιασίνη

Οι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr
κλασική χοιρινή τηγανιά και τα μυστικά της -[...]

Αυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy