Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Ένα θαυμάσιο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Τα μισά από τα κουνέλια που εκτρέφονται στην Ελλάδα, βρίσκονται στην Κρήτη! Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο αν λάβουμε υπόψη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο πρόσφατο τραπέζι που κάναμε σε φίλους για να καμαρώσουν το βλαστάρι μας, είπα να φτιάξω ελληνικούς (όσο το δυνατόν μεζέδες) και έτσι το μενού[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτό το φαγητό το έκανα παλιότερα στην κατσαρόλα. Τον τελευταίο καιρό όμως το κάνω στην γάστρα και γίνεται φοβερό. Πολλές φορές προσθέτω και πατατούλες, και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr200 γραμμάρια στήθος ή μπούτι κουνελιού 200 γραμμάρια στήθος γαλοπούλας 200 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου 200 γραμμάρια αρακά 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑν και οι περισσότερες συνταγές μου αφορούν σε κοτόπουλο, γιατί το λατρεύω, σκέφτηκα ότι, για να μην γίνω το blog του κοτόπουλου :), καλό θα ήταν σήμερα να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comυλικά 1 όρνιθα 3 - 3.5 κ. (σημ.: όρνιθα ονομάζουμε τη μεγάλη κότα ελευθέρας βοσκής) 8-10 κλαδάκια δεντρολίβανο 1 κ.σ. θυμάρι 3 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 4-5 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1η παρασκευή: Για χρήση σε βραστές πατάτες όπως και σε κρέατα, πουλερικά, ψάρια ψημένα στη σχάρα, 3 κλαράκια δεντρολίβανο, 7 - 8 κόκκους πιπεριού, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο 4-6 κιλά 3 πορτοκάλια 3 λεμόνια 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα 2 σκ. σκόρδο 1 κύβο μικρές φρέσκες πατάτες αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΜία μαρινάδα για τα ψητά σας. Υλικά 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα 1/4 φλ χυμό λεμονιού 1/4 φλ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]
Πηγή: caruso.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑναρτήθηκε στις 18/07/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με δενδρολίβανο, λεμόνι, ξίδι μπαλσάμικο και μέλι Χοιρινή μπριζόλα[...]
Πηγή: sintayes.grΟ κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει, κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρ ι! Την κότα υποτίθεται και όχι την κατσαρόλα μου στην οποία και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr