Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Η πιο μεγάλη της ώρα, νομίζω, είναι τώρα. Εξηγούμαι: Νόστιμες και ζηλευτές οι καλοτηγανισμένες και οι πατάτες φούρνου, όμως όσο πλησιάζουν τα τραπεζώματα της[...]
Πηγή: bostanistas.gr200 γρ. σταρένιο αλεύρι κοσκινισμένο 400γρ. αλεύρι για ό.τ.χ κοσκινισμένο& έξτρα για πασπάλισμα 5κ.σ ελαιόλαδο 300γρ. χλιαρό νερό Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι! Μαζί σας για άλλη μια εβδομάδα, οργανώνοντας και ετοιμάζοντας το καθιερωμένο μενού μας. Όσο εμείς ετοιμαζόμαστε για τις[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΈχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν είμαι επαγγελματίας blogger, το food blogging είναι το χόμπυ μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που μαγειρεύω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΘα ομολογήσω ότι τη γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους να έχει ψητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεια σας και πάλι,φίλες και φίλοι!!! Δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και το μενού μας ,είναι πάλι εδώ. Φτιάχνουμε λαχταριστά πιάτα,με απλά υλικά και όσο γίνεται[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕπειδή υπάρχουν ακόμα σταφύλια, ας φτιάξουμε μια εξωτική σαλάτα με το αγαπημένο υλικό της Ινδικής κουζίνας, το γιαούρτι! Το γιαούρτι στην Ινδία το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι και κάτι φαγητά που σχεδόν όλοι λατρεύουν - για να μη πω όλοι! Τα σουτζουκάκια είναι ένα από αυτά και εμείς στο σπίτι μας έχουμε συνταγή από τις παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.gr3 μικρά κολοκυθάκια Λίγο ελαιόλαδο 1/2 φλ ούζο 2 λουκάνικα της αρεσκείας σας 500 γρ ρύζι για Ριζότο Αλάτι Πιπέρι 100 γρ τριμμένη παρμεζάνα 2 κ.σ. βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr