Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρέπει να ομολογήσω ότι διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις για τα κοτόπουλα, αυτά τα καλοθρεμμένα πουλιά με το μαλακό κρέας που συχνά η γεύση τους είναι σαν άχυρο[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα χαρούμενο σύννεφο κινείται σαν ατριμάριστο μπαλόνι σε χαλαρό σπινακόξυλο. Λοξοκοιτάζει απ’ το ανοικτό παράθυρο τη διάθεση του σπιτιού να βεβαιωθεί πως η[...]
Πηγή: pandespani.comΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τον χοιρινό λαιμό 500 γρ. Μπριζόλες χοιρινές λαιμού (2τμχ) 40 γρ. Ελαιόλαδο 2 Σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 50 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα 3 κ.σ. ανάλατο βούτυρο ¼ της κούπας κρεμμύδια 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. αποξηραμένο φασκόμηλο ½ κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕπιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος, 1. ΦΡΕΣΚΑ ΒΟΤΑΝΑ Τα φρέσκα βότανα προσφέρουν γεύση και άρωμα στο φαγητό μας και με τη χρήση τους μπορούμε να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.grH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4-5 κιλά) 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο θυμάρι φασκόμηλο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.com