Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Το Πάσχα στο χωριό. Τώρα. Συνήθως δεν πας στο χωριό. Δεν προλαβαίνεις. Μα αν πας, το ξέρουν όλοι από πριν, από το Facebook και έχουν και εκείνοι δουλειές.[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comT ο κοκορέτσι είναι παραδοσιακό φαγητό το οποίο παρασκευάζεται από εντόσθια αρνιού και είθισται να το παρασκευάζουμε της άγιες μέρες του Πάσχα Είναι ο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧρόνια πολλά από καρδιάς σε όλους!!!! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα με τους αγαπημένους σας, να φάγατε καλά, να διασκεδάσατε και να γεμίσατε μπαταρίες!!!!!!!!![...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδάκια στο Νηπιαγωγείο θα μαζευτούν στην παρεούλα και η δασκάλα θα τα ρωτήσει: "Πώς τα περάσατε το Πάσχα;". Η[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΚαλή ΑΝΆΣΤΑΣΗ σε όλους. Τ αναστάσιμο φως ας φωτίσει το δρόμο και τις ζωές μας. Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!!!! Εδώ θα δείτε μερικές[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΜε συνεχές μάδημα στο τραγανό ψητουδάκι και τσιμπολόγημα, ξανά και ξανά, πάνω από το στριφογυριστό κοκορέτσι - ας το παραδεχτούμε, κάπως έτσι πέρασε η Κυριακή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ κοκκινιστός κόκκορας με χοντρά μακαρόνια απαντάται παραδοσιακά σε όλα σχεδόν τα νησιά του Ιονίου αλλά παραμένει φαγητό εμβληματικό για την Πελοπόννησο. Εκεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση ! Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε τις μέρες αυτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Με υπέροχα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή που λόγο των ημερών πρέπει όλοι να τιμήσουμε. Συνταγή : Νίκος Καραθάνος. Μερίδες : Ν/Α Απαιτούμενος Χρόνος : π ροετοιμασία 1½ ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΜε ωραίες αναρτήσεις και σχόλια τα ηλεκτρονικά μέσα της Εύβοιας αγκάλιασαν την ομάδα ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ που δημιουργήσαμε με φίλες και φίλους από όλη την[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr