Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr500 γραμμ. πατάτες βρασμένες 12 αυγά βραστά, κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο και[...]
Πηγή: argiro.grΚαθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠροετοιμασία 10 λεπτά Συντήρηση 3-6 μήνες Υλικά για 50 γρ. μουστάρδα Υλικά -6 κουτ. σούπας μουστάρδα σε σκόνη -3 κουτ. σούπας ξίδι -1 κουτ. σούπας ζάχαρη -1[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]
Πηγή: bostanistas.gr10 λουκάνικα Φρανκφούρτης ψητά 10 πανσέτες χοιρινές στο φούρνο κοτόπουλο με εστραγκόν και γλυκολέμονο κεφτεδάκια τηγανιτά Σ' αυτή την συνταγή θα σου δώσουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΒαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌχι, να μη με ξεματιάσετε. Ούτε και να με ραντίσετε με αγιασμό, ξέρω τι λέω και σε λίγο που θα ξέρετε κι εσείς το μόνο που θα θέλετε να με ραντίσετε είναι με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr