Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με φθινοπωρινά φρούτα, Γεμιστή γαλοπούλα "Μαμάς".Τη συνταγή την αφιερώνω στη φίλη μου και κουμπάρα μου Μαίρη από τη Λυκόβρηση., Η πιο νόστιμη γεμιστή γαλοπούλα από τον Ηλία Μαμαλάκη! | ediva.gr, Ρολάκια γαλοπούλας γεμιστά με χριστουγεννιάτικη γέμιση, Γαλοπούλα ή Κότα Γεμιστή!!!, Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας
Shepherd's Pie (Η πίτα του βοσκού ) Πρόκειται γιά ένα χειμωνιάτικο πιάτο, που ανάλογα με την πείνα σας σερβίρεται σαν πρώτο η και σαν κύριο. Η χρησιμοποίηση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ½ φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά καθαρισμένη, χωρίς τις μεμβράνες και τους σπόρους και ψιλοκομμένη 4 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιας κι ακόμη λίγες μέρες έχουμε για κατανάλωση κρέατος (γι αυτούς που νηστεύουν βέβαια) να σας δώσω ένα άλλο φαγητό που φάγαμε στο Λονδίνο φτιαγμένο με πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά : -1 γουρουνόπουλο έως 6 κιλά -αλάτι χοντρό (προαιρετικά) -πιπέρι φρεσκοτριμμένο -¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο -2-3 κρεμμύδια -8 σκ. σκόρδο -1 ½[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΥλικά : -1 γουρουνόπουλο έως 6 κιλά -αλάτι χοντρό (προαιρετικά) -πιπέρι φρεσκοτριμμένο -¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο -2-3 κρεμμύδια -8 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 σπάλα χωρίς κόκαλα Για τη γέμιση 200 γρ. κάστανα βρασμένα (αν δεν υπάρχουν φρέσκα χρησιμοποιήστε αεροστεγώς συσκευασμένα) και λιωμένα με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 γουρουνόπουλο έως 6 κιλά 1 ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 2-3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 σκελίδες σκόρδο 500 γρ.[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Γιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grΠρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! Προς το παρόν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami