Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Γυρίζοντας από τη θάλασσα, το μόνο που μας απασχολούσε ήταν τί θα φάμε. Η πείνα μετά από τόσα μακροβούτια και πατητές γίνεται επικίνδυνα αισθητή. Ήξερα πως εγώ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚόβεις στην μέση το κεφτεδάκι και ξεχύνεται ένα τυρένιο ποταμάκι!! Βουτάς το κεφτεδάκι στην κατακόκκινη μυρωδάτη σαλτσούλα, κλείνεις τα μάτια και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4 Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Τυρί φέτα 150 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΌταν έγραφα τη συνταγή για το πηλιορείτικο σπετζοφάι , ρώτησα τη Ντέμη, εξαιρετική νοικοκυρά γέννημα, θρέμμα της Τσαγκαράδας, αν αυτή βάζει πατάτα στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ηλιέλαιο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΥλικά για 20 κεφτεδάκια: 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 αυγό 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη αλάτι-πιπέρι ρίγανη φρέσκος δυόσμος φρέσκος[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comγια τη ζύμη 6 γιαούρτια αγελάδος παραδοσιακά 1 κ.γ. σόδα φαγητού 1 κ.γ. αλάτι 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις για τη γέμιση ½ κιλό κιμάς 1 ντομάτα κομμένη[...]
Πηγή: cooklos.grΕστάλη από Β.Λορετζάτο Χρόνος προετοιμασίας: 30 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 15 Λεπτά Για τον χυλό Μπύρα - 3/4 του κουτιού Κέτσαπ - 2 κουταλιές σούπας Αλεύρι[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr