Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤα πορτοκάλια, αν ο Ηρακλής δεν είχε ταξιδέψει ως τα πέρατα της Γης για τα επονομαζόμενα «μήλα των Εσπερίδων», θα μας ήταν άγνωστα. Τα δέντρα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό σήμερα στις οθόνες σας το νέο sequel « Οι περιπέτειες ενός δαμάσκηνου ». (Ε καλά...πολλών δαμάσκηνων για την ακρίβεια, αλλά δε μου έβγαινε ο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜετά από πρόσφατη επίσκεψη στην Βαρκελώνη, έχω να προτείνω δύο εστιατόρια τα οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και τα δύο είναι μη-τουριστικά, οι πελάτες είναι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 20 περίπου Για τη ζύμη σου: 100 γρ. (6½ κοφτές κουταλιές) βούτυρο και επιπλέον για το άλειμμα, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, 1 κοφτή κουταλιά ζάχαρη, 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά : 175 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα 50 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 50 γραμμάρια βούτυρο (λιωμένο ) 115 γραμμάρια ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (ή[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟρισμένες συμβουλές για χωριάτικο λουκάνικο στο φούρνο... Ποτέ δεν το βάζουμε στο γκριλ. Γίνεται γρήγορα και ξεραίνεται. Μ' ένα καλαμάκι για σουβλάκι,[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣYλικά για 6 άτομα 700 γρ. γραβιέρα με ήπια γεύση (ιδανικά, ελβετική) 300 γρ. τυρί που λυώνει π.χ. γνήσιο έμμενταλ, κασέρι, τα γαλλικά comte ή munster, ιταλική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τη γιαγιά μου η μαγειρική και τα τραπέζια ήταν σημαντικά στην επιτυχία μίας σχέσης ερωτικής, οικογενειακής, φιλικής. Δεν ήξερε από εντυπωσιακά στολίσματα[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΓια άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία Ιταλική πρόταση για φοντύ που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας Συνταγή : αθηνόραμαUmami.gr Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜε τις κρέπες συνδυάζεις σχετικά εύκολα και γρήγορα, ένα ελαφρύ γεύμα και επιδόρπιο. Είναι ωραίο και διασκεδαστικό αν συνδυαστεί με φίλους που δίνουν[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.gr