Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comφύλλο …για το 5,5 φλυτζάνια τσαγιού (750-770 γρ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μαλακό κατηγορίας Π) 4 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 1 κ. σ. ξύδι από κρασί 1 κ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γλ. ζάχαρη λίγο ελαιόλαδο Για τη γέμιση: 150 γρ. απάκι 100 γρ. γλυκός[...]
Πηγή: easykuzina.gr