Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
1 κουνέλι μικρό 1 κρεμμύδι μεγάλο 3-4 κόκκινες πιπεριές 300 γρ. καπνιστό μπέικον 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ ½ ματσάκι μαϊντανό 5 – 6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 500-600 γρ. κουνέλι 250 γρ. μαυροδάφνη 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ελαιόλαδο 1 φύλλο δάφνης Φρέσκο θυμάρι Κόκκους πιπεριού 1 ζωμό βοδινού 250 ml νερό 50 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής 1 κουνέλι, 1 1/2 κιλό περίπου, κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού 4-5 κρεμμυδάκια στιφάδου 3-4 σκελίδες[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚαλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 300 γρ. μπέικον κομμένο στο μπλέντερ 40 γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένη 40 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.comΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 1 κουνέλι, 1 1/2 κιλό περίπου, κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμός λεμονιού 4-5 κρεμμυδάκια στιφάδου 3-4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπό τις αρχές Φεβρουαρίου ωριμάζουν τα calçot στην Καταλονία και γίνονται αφορμή κάθε σαββατοκύριακο, ως τα μέσα Μαρτίου που τελειώνει η εποχή τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής κοτόπουλο: 1, περίπου 1 1/2 κιλό κριθάρακι χοντρό: 500 γρ. ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι σκόρδο: 5-6 σκελίδες κανέλα: 1 ξυλάκι γαρίφαλα: 2-3 αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιασκευή κυκλαδίτικης συνταγής Υλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 πράσινα λάχανα 80 γρμ. ζαμπόν Πάρμας 100 γρμ. Λαρδί (μπέικον) 250 γρμ. καρότα 250 γρμ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΩραίες εικόνες όμως δεν βλέπεις κοιτώντας μόνο προς την λίμνη αλλά και προς τα σπίτια. Μου αρέσουν οι πόλεις που τα δημόσια κτίρια είναι σε παραδοσιακά ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 κουνέλι 1 1/2 κιλό 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. καπνιστό μπέικον 20 γρ. αλεύρι 1 φύλλο δάφνης θυμάρι πάπρικα αλάτι και πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.com