Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Πράσινη Σαλάτα με Ανθότυρο, Ρόδι και γλυκόξινη σάλτσα Εχουμε ακόμη δυο νέες συνταγές αύριο και την Παρασκευή για να κλείσει το Χριστουγεννιάτικο μενού αλλά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας εκλεκτός μεζές από την Κύπρο με άρωμα ανατολής! Η λέξη κούπα είναι παράφραση της αραβικής kibehh, που σημαίνει μπάλα... στην περίπτωσή μας γεμιστή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grγια τις κούπες 1 ποτήρι πλιγούρι λεπτό 1½ ποτήρι νερό 1 κ.σ. λάδι ½ κρεμμύδι χοντροκομμένο 1 κ.γ. αλάτι ⅓ κ.γ. πιπέρι ⅓ κ.γ. κανέλα για τη γέμιση 200γρ. κιμάς[...]
Πηγή: cooklos.grΖύμη 3 φλ. Πλιγούρι (στην Κύπρο, το πλιγούρι είναι 2 ειδών: Το ψιλό που χρησιμοποιείται για πιλάφι, ενώ το λίγο πιο χοντρό για τις Κούπες. Πρέπει να είναι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Για τη ζύμη 2 φλ.τσ. πλιγούρι 2 φλ.τσ. νερό 1 κ.σ. κρεμμύδι τριμμένο 2-3 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΜέχρι σήμερα νόμιζα ότι οι λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ήταν το κορυφαίο μου και το πιο αγαπημένο....τελικά έτσι όπως αποδεικνύει...η ιστορία....είμαι ντολματζού[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜου το έφτιαχνε η μαμά μου με δικό της φύλλο. Αλλά επειδή ο χρόνος μας είναι "χρυσός", κάνει την ίδια δουλειά και το έτοιμο. Ιδιαίτερα εμφανίσιμο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 φλυτζανια πουργουρι (πλιγούρι) ψιλο 1/2 κουταλακι αλατι 2 φλυτζανια νερο κοχλαστο λιγη κανελα ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλο κιμα χοιρινο 3 κρεμμυδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπάμπω ή ματιές, ένα καθαρά Θρακιώτικο φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό έντερα χοιρινά 1 κιλό συκώτι χοιρινό 1,5 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κιμά χοιρινό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια πουργούρι (πλιγούρι) ψιλό 2 ποτήρια νερό 1 ½ κουταλάκι αλάτι 4 κουταλιές λάδι φυστικέλαιο ½ ποτήρι αλεύρι 2 κουταλάκια μπέικιν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πεντανοστιμο μεζεδάκι που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τα Χριστούγεννα. Σε πολλά μέρη τις λένε οματιές ή ομαθιές αλλά εινα τελείως διαφορετική συνταγη.εμεις[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΘα αποφύγω να μιλήσω για το πώς διαλέγουμε το λάχανο, το πώς τυλίγουμε τους ντολμάδες, το πώς φτιάχνουμε τη σαλτσούλα τους κλπ. Επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας[...]
Πηγή: bostanistas.gr