Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Υπέροχα σε εμφάνιση, πανεύκολα στην προετοιμασία και καταπληκτικά σε γεύση! Ζύμη υλικά 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις [(σως χρειαστεί και λίγο ακόμα)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Κανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω! Μια συνταγή που ήθελα να δοκιμάσω κι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό χοιρινό μπούτι 3 καρότα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτήρι του νερού κρασί 1 λεμόνι ( τον χυμό του) 1 κουταλιά αλεύρι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 20 περίπου Για τη ζύμη σου: 100 γρ. (6½ κοφτές κουταλιές) βούτυρο και επιπλέον για το άλειμμα, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, 1 κοφτή κουταλιά ζάχαρη, 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ καλύτερη αναμφισβήτητα πατέντα που ξεσηκώσαμε από τη διάσημη γαλλική ζαχαροπλαστική και την κάναμε δική μας με διάφορες παραλλαγές. Το γλάσο σοκολάτας τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό χοιρινό καρέ (λούντζα), καλά καθαρισμένο από τις ίνες του κομμένο σε 4 ροδέλες φέτες, ½ φλ. απλό αλεύρι, 2 αβγά χτυπημένα, 1 ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ καλύτερη αναμφισβήτητα πατέντα που ξεσηκώσαμε από τη διάσημη γαλλική ζαχαροπλαστική και την κάναμε δική μας με διάφορες παραλλαγές. Το γλάσο σοκολάτας τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥπέροχα σε εμφάνιση, πανεύκολα στην προετοιμασία και καταπληκτικά σε γεύση! Ζύμη υλικά 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις [(σως χρειαστεί και λίγο ακόμα)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr300 γρ. χοιρινός κιμάς και 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 30 γρ. ρύζι γλασέ 50 γρ. γραβιέρα 2 ματσάκια λουΐζα Μερικά κρεμμύδια Λίγο κύμινο και λίγο θυμάρι 1 ξύσμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για το σκορδόλαδο 150 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 5 γρ. Θυμάρι φρέσκο, σε κλωνάρια Για την κρέμα από λευκά φασόλια 50[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας έχω μιλήσει άλλη φορά για την κρέμα μήλου. Μόλις τα μήλα μας αρχίζουν να παλιώνουν μια νόστιμη κρέμα μήλου γεννιέται!! Εκτός που τρώγεται[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλημερούδια και καλο Μηνα!! Μπήκαμε στο Δεκέμβρη πλέον και τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά!! Χιόνι φυσικά δεν έχουμε δει ακόμη και ούτε πρόκειται έτσι όπως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες 4 κ.σ. ελαιόλαδο Φρ. δενδρολίβανο 1 ξερό κρεμμύδι 1 μαραθόριζα 5 καρότα 2 σκ. σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι ½ λεμόνι ½ φλ. κρασί[...]
Πηγή: argiro.grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕορταστική (και όχι μόνο) και θεϊκή η συγκεκριμένη πίτα, που τη λατρεύουμε οικογενειακώς και συνήθως μας περιμένει αχνιστή-αχνιστή όταν αριβάρουμε όλοι μαζί[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr2 κομμάτια ψαρονέφρι 350 γρ. κάθε ένα αλάτι χοντροτριμμένα ανάμεικτα πιπέρια λίγο φρέσκο θυμάρι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι 4 φέτες προσούτο 2[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com