Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Οι Γάλλοι ονομάζουν 'ραγκού' - ragout - το ψιλοκομμένο κρέας ή ψάρι (ακόμα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά)....πρόσφατα, "έπεσε" στα χέρια μου μια ελληνική συνταγή[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΜοσχαρίσια φιλετάκια με ταλιατέλες και Philadelphia. Μια υπέροχη συνταγή από το Philadelphia και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Μπείτε στο myphiladelphia.gr για[...]
1 κουτί ταλιατέλες 3 πράσα κομμένα σε λεπτές στρογγυλές φετούλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζ.τσαγιού κουκουνάρι καβουρντισμένο σε λίγο ελαιόλαδο 200[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ σαλτσούλα του φαγητού πήζει τέλεια χάρη στο αλεύρι και το κρέας μαλακώνει εύκολα λόγω του κρασιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σπάλα σε κύβους 2 ξερά κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουτί ταλιατέλες 3 πράσα κομμένα σε λεπτές στρογγυλές φετούλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζ.τσαγιού κουκουνάρι καβουρντισμένο σε λίγο ελαιόλαδο 200[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ νοστιμιά αυτού του φαγητού στηρίζεται στο κρασί.Γι΄αυτό επιλέγουμε το καλύτερο κόκκινοι ξηρό κρασί της κάβας μας, για να είμαστε σίγουροι για το[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Σως - Dressings Μοσχαράκι με μανιτάρια σε κρέμα γιαουρτιού Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 08/08/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με ταλιατέλες στο φούρνο Κεφτεδάκια με χυλοπίτες στο φούρνο. Μια[...]
Πηγή: sintayes.gr800 γρ. μοσχάρι από τρανς (κόβουμε εσκαλόπ και μετά σε λωρίδες ) 1 ζωμός βοδινού 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Μοσχαρίσια σνίτσελ φιλετακια κομμένα στην μέση Φέτες λεπτές ξερό κρεμμύδι, Λάδι για το σοτάρισμα Μανιτάρια σοταρισμένα χωρίς καθόλου νερό Λίγη κρέμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!! Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε " ταλιατέλες με κιμά " , η μικρή κατέβασε τα μούτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΦτιάχνουμε πλούσιες και πρωτότυπες σαλάτες: ο Καϊρης Δανιόλος και ο Chef του Φρέντυ Ντεμέτια μαγειρεύουν πράσινη σαλάτα με μελένια βινεγκρέτ και παγιάρ[...]