Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Η στιγμή που τσιτσιρίζει στο τηγάνι κατακλύζοντας με την σκανδαλιστικά έντονη μοσχοβολιά του το χώρο, ταυτίζεται με την πιο αρχέγονη μνήμη του γευστικού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣιγά που δεν θα πήγαινα! Τον Ανδρέα Γάβρη τον γνώρισα, όπως και πολλές από εσάς, ιντερνετικά στο Hungry πριν πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται την νηστίσιμη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά πιπεριά | μοσχάρι Διαφημίσεις 8 μεγάλες γλυκιές πιπεριές, (πράσινες, κόκκινες,[...]
Πηγή: toarkoudi.gr17 Δεκεμβρίου, και γιορτάζει ο γιος μου σήμερα.Έπρεπε να πειραματιστώ σε κάτι ξεχωριστό, για ένα καινούριο πιάτο. Τελικά έφτιαξα ένα εξαιρετικό πιάτο, που και[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι, νουά, ή φιλέτο Για την μαρινάδα 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση 1 κλαράκι δενδρολίβανο 10 κόκκους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]
Πηγή: caruso.grΣήμερα μαγειρεύουμε σουηδικά κεφτεδάκια... Μαζί με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ είν αι τέλεια! Συνδυάστε τα με σαλάτα μαρούλι και ρόκα και ένα ποτήρι μπύρα ή[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα Κεφτεδάκια ήταν και είναι πολύ αγαπημένα μου! Μου θυμίζουν –νοσταλγικά - τις εκδρομές της πρώτης σχολικής μου ηλικίας, τότε που έπρεπε να έχουμε μαζί[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ ανάρτηση της Μάρας πριν λίγες μέρες, για μοσχαράκι στο πήλινο με έβαλε στα αίματα, γιατί είχα ένα ωραίο κομμάτι μοσχάρι στο ψυγείο μου αρκετό καιρό και ήθελα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΛευκό και κάπως "μασκαρεμένο" τούτο στιφάδο ... πιο ελαφρύ, πιο "ντελικάτο" μιας και τα κρεμμύδια εδώ έχουν άλλη μορφή αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά της γεύσης[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.com0,5 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες 2 πατάτες κομμένες κυδωνατες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ έρωτας περνάει από το στομάχι. Στη περίπτωση μας, η συμβία το εφαρμόζει διαχρονικά με εξαιρετική μαεστρία. Αφού την έπεισα τελικά, θα μεταφέρω εδώ κάποιες[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤα ψητά "τηγανητά" της γιαγιάς Υλικά ( 4 - 6 άτομα) Για τους κεφτέδες 600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος σχετικά άπαχος 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr