Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comμοσχαρίσιο χτένι με λαχανικά και γάλα Χάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την[...]
Πηγή: pandespani.comΤα μοσχαρίσια σκαλοπίνια (scaloppine) ή εσκαλόπ (escalope), όπως τα αποκαλούμε σήμερα συχνότερα, ακολουθώντας την γαλλική τους ονομασία (παλιότερα δε και[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες κοτολέτες με το ημίγυμνο κόκκαλο,[...]
Πηγή: pandespani.comΠρωινός καφές και brainstorming όσο να τον πιείς. Η τακτική προκύπτει, τυχαία: ερωτήσεις σχετικές, που πέφτουν όσο μιλάς για θέματα άσχετα.»Πόσα άτομα» ρωτάω[...]
Πηγή: pandespani.comΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΧάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΔύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ τηγανιά με μοσχάρι και κάθε τηγανιά θυμίζει άναρχο ντόμινο. Σεφ και pro της κουζίνας τακτοποιούν τα (ενίοτε σουβινταρισμένα) κομμάτια της στα πιάτα σαν[...]
Πηγή: pandespani.comαφιερωμένη στην κυρία Γραμματική ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Για είκοσι περίπου χρόνια τα σουτζουκάκια στο σπίτι μας έκανε η κυρία Γραμματική. Από μεσήλικη που ήταν[...]
Πηγή: pandespani.com“Pink is the new black” έλεγε κάποτε ένα φίλος και παρότι καταλάβαινα τι εννοούσε με τον φαντεζί ενθουσιασμό του, ουδέποτε μου έκανε ακέραιο κλικ μια τόσο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κροτάλισμα απ’ τις εξατμίσεις της Harley καθώς ανέβαινε την τελευταία ανηφόρα της ορεινής διαδρομής πάνω απ’ το Προκόπι, αντήχησε στην πλαγιά, διακόπτοντας[...]
Πηγή: pandespani.comΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.com