Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Σίγουρα δεν είναι η αυθεντική συνταγή αλλά παρόλα αυτά είναι πεντανόστιμη... Υλικά για 8-10 κομμάτια Για τη γέμιση 200 γρ κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ κρεμμύδια[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΟι φίλοι της μακαρονάδας σίγουρα σήμερα θα αποζημιωθούν! Προμηθευτήκαμε στριφτάρια ζυμωμένα με χιώτικο μανταρίνι και μαγειρέψαμε ένα πιάτο που τα αξιοποιεί στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τι ωραίο Κυριακάτικο φαγητό για όλες τις περιπτώσεις και για την οικογένεια και για τους καλεσμένους! Υλικά: 800 γρ. - 1 κ. μοσχαράκι[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜέχρι πριν μια-δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια, όμως, δεν ήταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο στιφάδο θεωρείται - και είναι εδώ που τα λέμε - βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το καλοκαίρι. Βέβαια, σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται –και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη ζυμη 1 κιλο αλευρι 80 γρ μαγια φρεκια η 2 φακελακια ξερη(αν δε θελετε να φουσκωσουν πολυ μπορειτε να βαλετε 1) νερο χλιαρο 1 κουταλακι ζαχαρη 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜέχρι πριν μια δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια όμως, δεν ήταν υπόθεση[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 10 λεπτά Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά[...]
Πηγή: aples.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ όμορφη Αστυπάλαια H Αστυπάλαια (ή Αστροπαλιά) είναι νησί του Αιγαίου με 1.238 κατοίκους (απογραφή 2001). Διοικητικά ανήκει στα Δωδεκάνησα, αλλά γεωγραφικά[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr3 Σκαλοπίνια μοσχαρίσια 3 καροτάκια καθαρισμένα βρασμένα ελαφρά σοταρισμένα με βούτυρο και κομμένα 3 μικρά κολοκυθάκια καθαρισμένα ,αλατισμένα και σοταρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΥλικά 1 γαλοπούλα 4-4 ½ κιλά περίπου 1 φλιτζ. κρασί κόκκινο ξηρό για το ταψί Για τη μαρινάδα 1 ½ φλιτζ. κρασί κόκκινο ξηρό ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια το κεμπάπ χρειάζεται ο αρνίσιος κιμάς αλλά εγώ πάντα βάζω μοσχαρίσιο με χοιρινό και είναι εξίσου νόστιμο. Το εντυπωσιακό στην συνταγή αυτή είναι ότι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.com