Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Χρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤροφές που μειώνουν τις βλαπτικές συνέπειες Ο οργανισμός ενός καπνιστή δέχεται συνεχώς τη βλαπτική δράση του τσιγάρου, είναι φυσικό, λοιπόν, να έχει και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΒιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA προστατεύοντάς μας από πλήθος ασθενειών και επιβραδύνοντας τη γήρανση τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλό το κρέας, αλλά η σωστή διατροφή, χρειάζεται και ψάρι. Ένα από τα πολύ ωραία ψάρια, κι ειδικά στο φούρνο, είναι κι ο τόνος. Δοκιμάστε τον μ᾿ αυτή τη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΘα επιχειρήσω να σας δώσω κάποιες πρώτες προτάσεις για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού ώστε να σας απαλλάξω, αν είναι δυνατόν, από την αναζήτηση και τη σκέψη.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]
Πηγή: pandespani.comΈχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]
Πηγή: pandespani.comΤο σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών (ή χυμού φρούτων που έχουν υποστεί ζύμωση)[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.gr