λαχανοντολμαδες αυγολεμονο βεφας | μαφινς | πιπεριες φλωρινης συνταγη | τηγανίτες Παρλιάρος | τυροπιτακια με φαρινα και γιαουρτι | γλυκο με ζελε και γιαουρτι αργυρω | ντιπ για λαχανικα με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μιλνερ ελιες πομοντορια κακαο

Βρέθηκαν 105 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ρόκα, η δροσερή και πιπεράτη

Οι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ

Τα μανιτάρια είναι μία από τις τροφές που προτιμούμε ιδιαίτερα και σχεδόν ποτέ δε λείπουν από το εβδομαδιαίο μας τραπέζι. Σήμερα, λοιπόν, τα φτιάχνουμε όπως[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μανιτάρια γεμιστά με τυριά

Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Οι κίνδυνοι και η πιθανή χρησιμότητα της[...]

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (GMO) είναι προϊόντα τα οποία έχουν προέλθει από γενετικά τροποποιούμενους οργανισμούς. Σε αυτούς τους οργανισμούς, έχουν[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Με το δεξί

Σκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Πέννες τρίχρωμες με ρεβίθια, ένας θρεπτικός[...]

Εδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
11 ερωτήσεις και 44 απαντήσεις!

44! ναι 44 ερωτήσεις είχα να απαντήσω και μάλλον όσο το καθυστερώ θα προκύψουν κι άλλες οπότε ας τις πάρει το ποτάμι. Το νέο παιχνίδι λοιπόν απαιτεί: Να[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Οι κίνδυνοι και η πιθανή χρησιμότητα της[...]

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (GMO) είναι προϊόντα τα οποία έχουν προέλθει από γενετικά τροποποιούμενους οργανισμούς. Σε αυτούς τους οργανισμούς, έχουν[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
royal κριθαράκι με βασιλομανίταρα

Μόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]

Πηγή: pandespani.com
Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Η πιό νόστιμη κρεατόσουπα γίνεται με οσομπούκο[...]

Χειμώνας και κρεατόσουπα πάνε παρέα και τελευταία πολλοί μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη δικιά μου συνταγή, παρόλο ότι ο καιρός είναι ήπιος φέτος. [...]

Πηγή: caruso.gr
My favourite meat stew/Το αγαπημένο μου κρέας[...]

Το καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασολάκια λαδερά[...]

Το μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]

Πηγή: caruso.gr
Αρνάκι στο φούρνο με χόρτα άγρια, γιαούρτι και[...]

Μια λιχουδιά από την Μάνη   Υλικά 1 χεράκι από αρνί ή μπουτάκι, σε μερίδες που το μαρινάρω σε αλατόνερο για 36 ώρες. Λαχανικά που δεν θέλουν ζεμάτισμα αλλά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Στιφάδο με λαγό και νέα τεχνική με μικρά[...]

Το στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Λαχανοντολμάδες με ελαφρύ Αυγολέμονο

Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]

Πηγή: caruso.gr
Αρνάκι με άγρια χόρτα και μυρωδικά

υλικά 2 κιλά αρνί ή κατσικάκι γάλακτος (σπάλα και χεράκια), κομμένο σε μέτριες μερίδες 2 κιλά άγρια χόρτα (ραδίκια, αντίδια, ζοχοί κ.λ.) 1/2 κ. φρέσκα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αγριογούρουνο Μπουργκινιόν: σε κόκκινο κρασί με[...]

Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπιφτέκια με καρότο και πατάτα

Τρομερός γευστικός συνδυασμός για όλες τις ώρες Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Κιμαδόπιτα

Άλλο ένα φαγητό που φτιάχτηκε εξαιτίας της Ειρήνης. Είχε βγάλει η Μαρία κιμά να φτιάξει μπιφτέκια κι η Ειρήνη κόλλησε: αντί μπιφτέκια να γίνει κιμαδόπιτα. Κι[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Γιουβαρλάκια αβγολέμονο, ένα παραδοσιακό πιάτο[...]

Καλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
κεφτεδάκια με αρωματική σάλτσα φρέσκιας[...]

Υπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]

Πηγή: pandespani.com
Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο[...]

Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα

Για τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy