Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΟ τίτλος 700 + 1 ... σαφώς και δεν κάνει για τίτλος κάποιου μαγειρικού πονήματος (!) αλλά είναι τίτλος για τις 700 αναρτήσεις (με τελευταία αυτή για το κέικ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑπλή συνταγή με λίγα υλικά αλλά ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός! Παντρεύοντας το κουνουπίδι με το λεμόνι σε αυτή την συνταγή μας δίνουν μια γερή δόση[...]
Πηγή: tasteandtell.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣ ε περίοδο που το βαρκί ήταν στη στεριά για ξεκούραση και αναδόμηση , οι δραστηριότητες μου είχαν μειωθεί ο ελεύθερος χρόνος σαν άνεργη άφθονος έψαχνα τρόπους[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΓια τις μορχέλες , το μόνο αξιόλογο μανιτάρι της Αττικής, είχα γράψει και πέρυσι. Φέτος οι κουκλίτσες εμφανίστηκαν νωρίτερα. Από τα τέλη του Φλεβάρη, λόγω του[...]
Πηγή: bostanistas.grin English soon Μεγάλη Πέμπτη ξεκινήσαμε για Χαλκιδική..Ο καιρός υπέροχος..σαν καλοκαίρι..Πως αλλάζει μαγικά η διάθεσή σου μόλις βγει ο ήλιος...Τι περίεργο[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΥλικά: 6 φύλλα κρούστας για πίτες 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 πράσα σε λεπτές ροδέλες(μόνο το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]
Πηγή: caruso.grΚατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grLUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr