Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Για τη μαρινάδα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1.200 γρ. μοσχάρι χτένι σπάλας σπαλομίτα 2 φύλλα δάφνη 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τις μπριζόλες και την σάλτσα 2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 5 κιλό χοιρινό (μπούτι) σε μερίδες 1 5 κιλό κολοκύθα καθαρισμένη 2 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 πορτοκάλι (χυμός) 1/2 φλ. τσαγ.[...]
Πηγή: argiro.gr1.500 γραμμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας) κομμένο σε μπουκιές λίγο αλεύρι για το πανάρισμα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα του 2 ξερά[...]
Πηγή: argiro.grΓια το μοσχάρι 700 - 800 γρ. περίπου κόντρα σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο άνθος αλατιού πιπέρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κλαδί φρέσκο δεντρολίβανο 2-3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τα μπριζολάκια 4 χοιρινά ή μοσχαρίσια μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι δεντρολίβανο ρίγανη[...]
Πηγή: argiro.gr10 χοιρινές μπριζόλες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 1/2 φλ. κόκκινο κρασί 1 φλ. ζωμός κρέατος ή κότας[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο σε κυβάκια ή τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο σε καρεδάκια 2[...]
Πηγή: argiro.gr2 μεγάλες σταβλίσιες μπριζόλες με πάχος 3 εκατοστά (κατά προτίμηση χωρίς κόκκαλο) 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. ξύδι βαλσαμικό 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό κιμά κοτόπουλο 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 1 κ.σ. ξίδι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ρίγανη 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΓια το Μπουκέ γκαρνί 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 1 κλαδάκι θυμάρι 1 δαφνόφυλλο 2 γαρύφαλλα {Για το οσομπούκο} 4 μικρές φέτες κότσι μοσχαρίσιο λίγο αλεύρι 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr12 φέτες πανσέτα (χωρίς κόκκαλο) με πάχος 1-1/2 με 2 εκατοστά 2 κ.σ κόκκους πολύχρωμα πιπέρια Ανθός αλατιού 4 κ.σ ελαιόλαδο 4 ξερά κρεμμύδια 1/4 φλ. ξύδι[...]
Πηγή: argiro.grΓια το χοιρινό ρολό 2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για τη σάλτσα[...]
Πηγή: argiro.gr{Για τη μαρινάδα} 1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι 2 κ.σ χοντρό αλάτι 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 ξύλο κανέλα 1 δαφνόφυλλο 4-5 κόκκους πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.gr10 χοιρινές μπριζόλες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 1 φλ. τσαγιού ζωμός[...]
Πηγή: argiro.gr