Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕνας εύκολος τρόπος να μαζευτούν φίλοι ένα μεσημέρι Κυριακής χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερα δύσκολα, περίπλοκα, πολύωρα και κουραστικά μαγειρέματα, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ Γενικά Από το φυτό capsicum βγαίνουν η πιπεριά τσίλι. Το φυτό είναι ένας πολυετής μικρός θάμνος, που αναπτύσσεται σε θερμά κλίματα, αλλά στα[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο 2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη 6 κλωνάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (Για 2 άτοµα) 400 γρ. (καλοσιτεµένο) µοσχαρίσιο φιλέτο, 2 µέτρια φρέσκα κρεµµύδια ψιλοκοµµένα, 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκοµµένα, 4 κουταλάκια κάπαρη, 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈλεγκαντ πρόταση για το φετινό φθινόπωρο. Γλυκοπατάτες με την φλούδα τους στον φούρνο (15λεπτά περίπου σε αέρα και γκριλ) με λίγο ελαιόλαδο, κιτρινόριζα,[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr150 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ( χρησιμποιούμε το κέντρο του φιλέτου) 30 γρ. αγγουράκι τουρσί 30 γρ. κάππαρη ξαρμυρισμένη 30 γρ. κρεμμύδι κόκκινο ξερό, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]
Πηγή: caruso.grΗ ανακάλυψη του καλοκαιριού, για μένα, ήταν ότι μπορώ να προσφέρω στα διάφορα εγγόνια απ’ το εξωτερικό, το αγαπημένο τους «ελληνικό» φαγητό:[...]
Πηγή: bostanistas.grμεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο και καθαρισμένο 1,5 κουταλιά χυμός λάιμ 3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: yumyum.gr