Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα, η φίλη μου η Edvige μού είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπάρχει μία παρόμοια[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γραμμ. λινγκουίνι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κατσικάκι λίγο ροζ μαρί 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κρεμμύδι λίγο μαϊντανό λίγο σκόρδο πιπέρι και πιπέρι κόκκινο φασκόμηλο για το σπαγγέτι 1/2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦανταστική μακαρονάδα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη. Μερίδες : Για 4-5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 40΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. ζυμαρικά λινγκουίνι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμ΄νο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γρ. ασπρομανίταρα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓια τη μαρινάτα Ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ποτήρι άσπρο κρασί Δυο φύλλα δάφνη Δυο με τρία κλαδάκια φρέσκο θυμάρι Μισή κούπα ελαιόλαδο Υλικά Ένα μπουτάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά ένας λαγός 1,5- 2κ. 750 γρ. κόκκινο κρασί 150 γρ. καλό ξύδι 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 2 μέτρια καρότα σε φέτες 1 κλωνάρι σέλινο δύο κλαράκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά 1,8 - 2 κ. αγριογούρουνο (ωμοπλάτη ή μπούτι), κομμένο σε κομμάτια 60 γρ. βούτυρο 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. αλεύρι 50 γρ. σοκολάτα, 85% κακάο για το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌ,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr