Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Το cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημσπέρα σας! Καλή εβδομάδα να έχουμε, με υγεία και ηρεμία. Αύριο είναι 14 Φεβρουαρίου και γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος! Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια πεντανόστιμη συνταγή που δεν θυμάμαι πια πότε την πρωτοέφτιαξα ούτε καν πως προέκυψε στη σημερινή της μορφή. Υλικά για 4 άτομα 150 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ Νηστεία τέχνας κατεργάζεται και τερψιλαρύγγια παραθέτει. Δεν είναι απαραίτητος ο κιμάς για να φτιάξει κανείς κεφτέδες. Ο ταραμάς, η μελιτζάνα, ο αρακάς, η[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr