Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ φίλη μου η Νατάσσα , μου έθεσε το ζήτημα: τι να μαγειρεύω τώρα που θα πάει το παιδί μου στο ολοήμερο για να παίρνει μαζί; Από πού να το πρωτοπιάσεις το θέμα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grHello friends! I've been enjoying the exceptionally good weather we've been having lately and I've been feeling somehow sad at the same time, looking at the[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίναι μια συνταγή κλασσική, αθάνατη. Γεμάτη γεύση, χορταστική (δεν της λείπει το κρέας). Κατάλληλη και για μερίδα και για τσιπουρομεζέ! Τι χρειαζόμαστε: 500γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σαλάτα τρώγεται κρύα και συνοδεύει πολύ ωραία κάθε είδος κρέας. Τι χρειαζόμαστε: 4 μεγάλες πατάτες 1 μέτριο κρεμμύδι Μια χούφτα αρακά ένα μέτριο καρότο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μαγείρεψα σήμερα 7/7/2009. Παιδιά, κάντε το σίγουρα, είναι θεικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι φασόλια γίγαντες 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 8-10 άτομα -3 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -3 κόκαλα για ζωμό -750 γρ. μοσχάρι για βραστό(κότσι,στρογγυλό κλπ) κομμένο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.grγια 6 άτομα Yλικά: · 1/2 κιλού πατάτες · 200 γραμμ. καρότα · 200 γραμμ. κολοκυθάκια · 1/2 κούπας αρακά καθαρισμένο · 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες 800 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη 3 κουταλιές ρύζι (καρολίνα,[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά: 200 g κουνουπίδι 200 αρακά 50 g σελινόριζα ή σέλερι 200 g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κ.σ. τριμμένους σπόρους λιναριού και 9 κ.σ. νερό. φρυγανιά ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΚονσερβοποίηση μαγειρεμένων φαγητών (φασολάκια, μελιτζάνες με σάλτσα, μπάμιες, αγκινάρες, αρακά, κρεατικά: είτε για να τα στείλετε σε φοιτητές που σπουδάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.gr