Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ Για το κρέας 900 γρ. ψαχνό κρέας ή κιμάς κοκκινιστό μαζί με τη σάλτσα του 10 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο 100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά 6 μερίδες αρνάκι γάλακτος 2 πατάτες 2 καρότα 2 πράσα 100 gr. φασολάκια φρέσκα ή αρακά 100 gr. κολοκυθάκια 100 gr. λάχανο λευκό 1 φύλλο δάφνη 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grEvi Spanopoulou Υλικά για ένα ταψάκι περίπου 25x30 Για τον κιμά: Λίγο ελαιόλαδο, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 500 γραμ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κιμάς αρνίσιος 70 ml ελαιόλαδο 1 κιλό πατάτες κομμένες σε κύβους 250 γρ. γιαούρτι Total 2 κρόκοι αυγών 200 γρ. καρότο κομμένα σε κυβάκια 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΜισό κιλό γίγαντες 6 μεγάλες ντομάτες τριμμένες 2 μεσαία καρότα σε ροδέλες 1 σέλερι σε φέτες 2 μέτρια κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτ. πελτέ ντομάτας 4[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΉρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ δημοφιλή "πίτα του βοσκού" που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας έλεγα για τις χρυσές εφεδρείες της κουζίνας , δηλαδή για τα διάφορα μισοέτοιμα στοιχεία (όπως το κονφί κοτόπουλο) που, με ένα γρήγορο πέρασμα από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓίγαντες! Το όνομα και μόνο δεν θα μπορούσε να μη χαρακτηρίζει την τεράστια νοστιμιά τους. Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό που με μικρές δικές μας παρεμβάσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρνί με λαχανικά στο φούρνο Υλικά Λάδι 800 γραμμάρια ψαχνό αρνί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 3[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά για 4 άτομα : 100 γρ. κεμπάπ σόγιας 150 γρ. πελτέ ντομάτας 200 γρ. αρακά 1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι ή κρεμμυδάκια 1 καρότο 1 κλαδάκι σέλινο 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 νεφραμιά, (τα παΐδια καθαρισμένα από το περίσσιο πάχος τους), 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 6 σκελίδες σκόρδα ολόκληρες, 1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη[...]
Πηγή: xrysessyntages.com