γιαουρτοπιτα ακης | γλασο λευκης σοκολατας | γλυκα ψυγειου με σοκολατα | σπετσοφαι συνταγη ευκολη | spitiko gjiro kotopulo | συναγριδα στο φουρνο λαζαρου | kimadopita sintages | κορμοϛ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πεπονι γλυκοπατατα γαλετα τυρι

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Σνίτσελ χοιρινό με σκόρδο και μαϊντανό

Υλικά: 4 κομμάτια μαλακό χοιρινό κρέας 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νερό Αλεύρι Φρυγανιά Αλάτι –πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
σπαράγγια της άνοιξης με 11 γρήγορους τρόπους -[...]

Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]

Πηγή: pandespani.com

Ριζότο αλά μιλανέζ με αρακά

Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό αρακάς σε κονσέρβα (νούμερο 1) ψιλός 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που λαμβάνεται από τα άνθη του[...]

Πηγή: sidagi.gr
Ριζότο αλά μιλανέζε

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό αρακάς σε κονσέρβα (νούμερο 1) ψιλός 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 75 γραμμάρια ζαμπόν 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που[...]

Πηγή: sidagi.gr
σπαράγγια της άνοιξης με 11 γρήγορους τρόπους -[...]

Πράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]

Πηγή: pandespani.com
Κότα μιλανέζα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Το μενού μας!!! 16/10-22/10

Πως τα καταφέρνω το τελευταίο διάστημα να προετοιμάζω το μενού την τελευταία στιγμή, ούτε εγώ ξέρω χαχαχαχαχα Πάντα εδώ όμως! Το χρωστάμε σε όλους τους[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ

Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Paella Valenciana

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Paella

ΥΛΙΚΑ 250 γρ. γαρίδες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 220 γρ. μπούτια κοτόπουλου ½ κόκκινη πιπεριά 220 γρ. λουκάνικο chorizo 1 ντομάτα σουρωμένη 1 κούπα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Σουτζουκάκια κοτόπουλο με ριζότο συνταγή από Jo[...]

500 γρ. κιμά κοτόπουλο 1 κρεμμύδι ξερό 4 φρυγανιές 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ ελαιόλαδο λίγο μαιντανό 1/2 τριμμένη ντομάτα 1/2 κόκκινη πιπεριά 1/2 πράσινη πιπεριά 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Agrino Specialites με λαχανικά

Υλικά Αρακάς Καλαμπόκι Κολοκύθι Nτομάτα Καρότο Έτοιμο σε 18 λεπτά (για 2-3 μερίδες) Παρασκευή Βράζετε το ρύζι σε 600 ml νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ριζότο με αρνάκι, αγκινάρες και αρακά

Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Βότανα  και  μπαχαρικά

ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Πανεύκολο ριζότο ! ! !

Καλησπέρα σας φίλοι μου!!! Σήμερα oι "Λιχουδιές" μου γιορτάζουν τις 400 αναρτήσεις και σας προτείνουν μια απλή και πεντανόστιμη συνταγή για ριζότο: Υλικά: 1[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Το γευστικότερο ριζότο μου συνοδευτικό για κρέας

Η μαμά Χρύσα προτείνει: Το ριζότο που συνηθίζω πολλά χρόνια να φτιάχνω για συνοδευτικό στα κρέατα, είναι απολαυστικό! Φυσικά μπορείτε να βάλετε τη φαντασία[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Agrino Specialites με λαχανικά

Υλικά Αρακάς Καλαμπόκι Κολοκύθι Μτομάτα Καρότο Έτοιμο σε 18 λεπτά (για 2-3 μερίδες) Παρασκευή Βράζετε το ρύζι σε 600 ml νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
When the dark (beet) root rices........

Ε ναι λοιπόν νηστευω. Και όταν νηστευω δεν έχω έμπνευση. Λίγο δύσκολο να γράψω για τα κάλλη της φασολάδας όταν στο μυαλό μου κυριαρχεί η εικόνα μιας[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy